Fans van Rayman opgelet! De demo van Rayman Legends: Definitive Edition is onlangs weer toegevoegd in de Nintendo eShop. Eind juli was de demo al kort te downloaden maar werd deze door uitgever Ubisoft meteen weer offline gehaald. Waarschijnlijk had dit te maken met wat technische problemen of vond uitgever Ubisoft dat het spel te vroeg voor de release op 12 september speelbaar was.

Vanaf 12 september kun je met Rayman Legends: Definitive Edition aan de slag in Rayman’s eerste avontuur op de Nintendo Switch. Rayman Legends: Definitive Edition is een upgrade van de originele Rayman Legends die in 2013 onder andere voor de Wii U uitkwam en beoordeeld werd als een van de leukste en meest uitdagende platformers van de laatste tien jaar. Enkele toevoegingen die je kan verwachten zijn betere graphics en animatie en verder is er veel meer aandacht aan het (local) multiplayer gedeelte besteed. Dit maakt het dan ook een ideale game om samen met een vriend of vriendin te spelen.

Ga dus snel naar de Nintendo eShop en download de demo of pre order meteen de volledige Rayman Legends: Definitive Edition game.