Wie zich regelmatig in de wereld van retro gaming voor bijvoorbeeld PC of mobile begeeft kent ongetwijfeld het bedrijf 8Bitdo. Dit bedrijf staat bekend om zijn retro accessoires voorzien van moderne technieken. Zo heeft het bedrijf in het verleden succesvol bluetooth Nintendo en Super Nintendo controllers ontwikkeld waarmee het mogelijk was om draadloos te gamen op de oude retro consoles.

Het ziet ernaar uit dat ze dit kunstje opnieuw gaan flikken voor de Nintendo Switch. Recent zijn namelijk een NES arcade stick, een bluetooth Super Nintendo en Bluetooth Super Famicom controller aangekondigd die geschikt zijn voor  de Nintendo Switch. Daarnaast werken de controllers ook op andere bluetooth apparaten dus zouden ze probleemloos gebruikt kunnen worden op je telefoon, PC of welk ander bluetooth apparaat dan ook.

Wij zijn altijd zeer te spreken geweest over de kwaliteit en afwerking van 8Bitdo, dus hebben er het volste vertrouwen in dat ze in dit geval ook weer top producten af zullen leveren!

Hieronder een impressie van de producten:

8bitdo nes arcade stick nintendo switch

 

8bitdo snes controller nintendo switch