Over Switchkopen.com

Op Switchkopen.com vind je het meest actuele overzicht van winkels waar de Nintendo Switch verkrijgbaar is. In ieder overzicht hebben we van alle winkels zowel prijs als beschikbaarheid opgenomen zodat je meteen ziet waar je de Nintendo Switch voor de laagste prijs kan bestellen.

Vergeet de online zoektochten om te kijken waar je de Nintendo Switch voor de laagste prijs kan vinden. Op onze website vind je de beste deals om jouw Nintendo Switch vandaag nog te bestellen en te genieten van de beste gaming ervaring die Nintendo vandaag de dag heeft te bieden!

Klik hier om meteen naar het winkeloverzicht te gaan en bestel jouw Switch vandaag nog!

Waarom kiezen voor een Nintendo Switch?

De Nintendo Switch is een draagbare console wat betekent dat jij kan gamen waar en wanneer je wilt. In een paar seconden heb je hem in je tas en zorg je ervoor dat je tijdens die saaie rit naar werk of school verzekerd bent van gaming plezier.

Doordat Nintendo Switch games op cartridges staan i.p.v. Blu Ray’s kunnen spellen veel sneller geladen worden. Vergeet die ellenlange laadtijden van Playstation en Xbox! Met de Nintendo Switch hoef je nooit lang te wachten om verder te gamen.

De Nintendo Switch is volledig regiovrij. Dat betekent dat je games van over de hele wereld kan spelen en niet meer gebonden bent aan de Europese markt.

Hoe vaak heb je niet te maken gehad met onleesbare discs door een kras op de DVD of Blu Ray? Geen probleem bij de Nintendo Switch! Doordat alle spellen op krasvaste cartridges staan zijn jouw spellen veel beter beschermd en uitermate geschikt voor kinderen.

Uiteindelijk verzeker je jezelf met de Nintendo Switch van de beste games! Niets kan tippen aan de kwaliteit van Zelda, Super Mario, Yoshi, Kirby of Pokemon. Dit blijven natuurlijk de beste games en die speel je alleen op de Nintendo Switch.

De beste games voor de Nintendo Switch

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 99%
Mario Kart 8 Deluxe 92%
Splatoon 2 88%
ARMS 85%
Snipperclips 82%

De Nintendo Switch in beeld