Nintendo Switch etui en beschermfolie

De Nintendo Switch is in portable mode dé ideale console om volwaardig HD te gamen waar en wanneer je wilt. Voor veel mensen dan ook de reden om te kiezen voor een Nintendo Switch zodat lange vluchten in het vliegtuig of reizen in de bus of trein nooit meer saai zijn.

Om te zorgen dat je jouw Nintendo Switch overal veilig en beschermd mee naartoe kan nemen, heeft Nintendo de Switch etui en beschermfolie uitgebracht. Op deze pagina lees je alles over deze hoge kwaliteit beschermaccessoires.


Onze ervaring met de Nintendo Switch Etui en beschermfolie?

nintendo switch beschermhoes

Het meest unieke aan de Nintendo Switch is natuurlijk dat je hem overal mee naartoe kan nemen, maar de knopjes en thumbsticks zijn enorm kwetsbaar wanneer je de Switch zonder verdere bescherming in je tas stopt.

Naar ons idee is een goede beschermhoes dan ook een must wanneer je jouw Switch regelmatig meeneemt in je tas en je niet wilt dat knoppen en sticks binnen no time kapot gaan.

Kwaliteit van de Nintendo Switch etui

De Switch etui is mooi afgewerkt. De binnenkant is bekleed met velours stof zodat er geen krassen op het beeldscherm of de buitenkant van de Switch komen.

De buitenkant van de etui is flexibel maar toch hard genoeg zodat de etui niet meteen indeukt wanneer hij bijvoorbeeld ingeklemd zit tussen een stel boeken. Dit zorgt ervoor dat de Switch prima beschermd wordt in de beschermhoes.

Verder bevat de etui een hoesje waar vijf Nintendo gamecards ingeschoven kunnen worden zodat je probleemloos meerdere games mee kan nemen. Dit hoesje is ook van zacht materiaal en is boven het beeldscherm geplaats zodat het beeldscherm extra beschermd is wanneer de etui dichtgeritst is.

Tenslotte kun je jouw Nintendo Switch Joy-Con polsbandjes ook nog meenemen zodat je jouw complete Nintendo Switch voorhanden hebt waar en wanneer je wilt.

Zie hieronder een unboxing video van de beschermcase:

(Tekst gaat verder onder het filmpje)

Extra Nintendo Switch beschermfolie voor een krasvrij scherm

Om het glas van de Nintendo Switch nog beter te beschermen zit er bij de hoes ook een extra screenprotector bijgeleverd. Deze Nintendo Switch screenprotector is met de juiste toepassing eenvoudig op het scherm te plakken en zorgt ervoor dat er geen krassen op het beeldscherm ontstaan.

In het verleden zijn er wat klachten geweest over het ontstaan van krassen bij het plaatsen van de Switch in het dock en met deze extra beschermfolie op het glas weet je zeker dat jou dit niet overkomt.

Een handige feature is verder dat de etui een ingebouwde stand heeft zodat je jouw Nintendo Switch eenvoudig overal rechtop kunt zetten. Iets waar goed over is nagedacht!

Is de Nintendo Switch etui zijn geld waard?

De vraag blijft natuurlijk of de Nintendo Switch Etui zijn geld waard is. Wanneer we enkel kijken naar de prijs van circa € 20,- is de case zeker niet goedkoop te noemen. Echter krijg je voor dit bedrag een originele Nintendo beschermhoes van zeer hoge kwaliteit. De Switch past probleemloos in de hoes en met de extra opbergruimte zorg je ervoor dat zowel Switch console als spelletjes perfect beschermd zijn.

Ook wordt er voor dit geld standaard een screenprotector bijgeleverd zodat het scherm extra beschermd is en krassen worden voorkomen. Mede door de extra mogelijkheid om de Switch rechtop te plaatsen en de algemene afwerking kunnen we dan ook niets anders concluderen dan dat de Switch beschermcase zijn geld zeker waard is.

Voor € 20,- zouden wij geen risico willen lopen op een beschadigde Nintendo Switch tijdens vervoer en ons advies is dan ook om deze case vandaag nog te bestellen!

De Nintendo Switch Etui en beschermfolie koop je via Switchkopen.com

Wil jij zeker weten dat jouw Switch tijdens het vervoer perfect beschermd is, dan is de beschermcase met screenprotector hét accessoire dat je zoekt. Bij Switchkopen.com vind je hem voor de beste prijs. Kijk in onderstaand overzicht waar hij op voorraad is en bestel jouw exemplaar snel en gemakkelijk bij een van onze aangesloten shops!