Nintendo Switch AC Adapter

Nintendo switch ac voedingDe Nintendo Switch staat natuurlijk voor portable HD gaming. Voor veel mensen dé reden om een Switch te kopen om zo probleemloos overal waar je maar wilt te kunnen gamen met de Nintendo Switch.

Het enige nadeel hiervan is dat de accu van de Nintendo Switch, zeker bij grafisch hoogstaande games, binnen enkele uren leeg is. Opladen is geen probleem, maar dan moet de Switch wel weer in het dock geplaatst worden. Wil je jouw Nintendo Switch overal snel op kunnen laden zonder gebruik te moeten maken van het Nintendo Switch dock? Dan is de Nintendo Switch AC voeding adapter het accessoires dat je nodig hebt.

Wat vinden wij van de Nintendo Switch AC Adapter?

Ga je regelmatig op pad dan neem je waarschijnlijk de Nintendo Switch overal mee naartoe. Thuis staat het docking station vaak naast de televisie om in TV modus te kunnen gamen waarbij alle kabels achter de televisiekast zijn weggewerkt en de Nintendo Switch AC Adapter onder de kast ligt.

Om niet iedere keer alle kabels los te moeten trekken is het slim om een extra Switch AC voeding te kopen. Wanneer je deze in je tas steekt weet je zeker dat je overal je Switch op kan laden wanneer je zonder stroom dreigt te komen.

We hebben zelf meteen bij de release een extra Switch AC voeding adapter gekocht en deze heeft ons al heel wat keren uit de brand geholpen wanneer de Switch bijna leeg was en gelukkig tussendoor opgeladen kon worden met de adapter.

Is de Nintendo Switch AC voeding een must have?

Ben je vaak onderweg en neem je jouw Nintendo Switch vaak mee om on the go te kunnen gamen waar en wanneer je wilt? Dan is een extra Nintendo Switch adapter een absolute must have. Niets is frustrerender dan een lege Switch wanneer je weet dat je nog een paar uur in de bus, trein of vliegtuig moet zitten en geen mogelijkheid hebt om je console tussentijds op te laden.

De Nintendo Switch AC oplader koop je via Switchkopen.com

Wil jij zeker weten dat jouw Switch altijd voorzien kan worden van voldoende stroom, dan is de Nintendo Switch AC oplader hét accessoire dat je zoekt. Bij Switchkopen.com vind je hem voor de beste prijs. Kijk in onderstaand overzicht waar hij op voorraad is en bestel jouw exemplaar snel en gemakkelijk bij een van onze aangesloten shops!