Accessoires Switch

Welke speciale attributen en accessoires er bij de Nintendo Switch geleverd worden is niet bekend, echter weten we inmiddels wel welke randapparatuur los bij kan worden aangeschaft. Hieronder een overzicht van de beschikbare accessoires voor de Switch.

Nintendo Switch Pro Controller

Deze controller ligt lekker in de hand en oogt vertrouwd, lijkend op de controllers van de Playstation/Xbox, de concurrenten van de Switch. Het grote verschil met zijn voorgangers is de indeling van de knoppen.
Switch Pro Controller
Prijs: € 69,99

Joy Con controllers

Deze smalle controllers zijn te verkrijgen in blauw/rood of in het zwart. Ze zijn apart te gebruiken in multiplayer of kunnen worden vast geklikt aan de Nintendo Switch in de handheld modus.Bij de prijs zitten twee joy con controllers en een veiligheid polsbandje.
Joy Con Controllers Nintendo Switch
Prijs: € 79,99

Nintendo Switch charging grip

De charging grip laadt in 1x beide joy con controllers op en bevestigt bovendien de twee controllers voor een optimale game ervaring.
Charging grip
Prijs: € 29,99

Overige accessoires

Deze accessoires zijn los te verkrijgen en te bestellen voor bij de Nintendo Switch. Let op, deze attributen worden dus niet standaard geleverd bij de aanschaf van de Nintendo Switch.

  • Nintendo Switch AC adapter (Prijs: € 29,99)
  • Joy Con stuurwielen (Prijs: € 14,99)
  • Verschillende amiibo’s