Nintendo Switch aanbiedingen

De nieuwste console van Nintendo is nog niet officieel uitgebracht. De verwachte verkoopdatum zal begin maart 2017 zijn. In de loop van dit jaar worden mooie aanbiedingen en combinatie bundels verwacht van de Nintendo Switch. De prijs van de Switch ligt rond de 329 euro. Het is nog niet duidelijk of deze prijs eventueel afgeprijsd zal worden door verkooppunten als Intertoys en Bol.com.


Nintendo Switch bundels

De combinatie- en aanbiedingsbundels zullen mogelijk naast de console ook extra controllers en de speciale handgrip bevatten die het spelen extra gebruiksvriendelijk zal maken. Ook zal er apart een multi-charger (Joy-con Multi charger) kunnen worden aangeschaft om in 1 keer alle controllers en apparatuur op te laden.

Voor de Nintendo Switch kan tevens de Amiibo verzameling worden uitgebreid daar deze ook verkrijgbaar zullen zijn voor de nieuwste console.


Pre order van de Switch

Op dit moment zijn alle pre-orders gesloten en kan de console niet meer worden besteld. De verwachte verkoopdatum van de Nintendo Switch ligt in maart 2017. Verschillende retailers zullen met mooie opening aanbiedingen komen voor de Nintendo Switch.